SolarEdge Smart Energy
0

Afregnes din strømproduktion på timebasis? Når du at bruge strømmen, mens den produceres? SolarEdge har lavet en række produkter, der giver dig bedre mulighed for at udnytte overskudsstrømmen fra dit solcelleanlæg, så du kan spare mere på elregningen.

Når du øger dit egetforbrug af strømmen fra dit solcelleanlæg, bliver du i højere grad uafhængig af at købe dyr strøm fra elnettet. Med disse produkter fra SolarEdge får du mulighed for at udnytte den overskydende strøm, der ellers ville blive sendt ud på elnettet. Du behøves ikke engang at være hjemme, for at kunne sætte gang i forbruget af overskudsstrømmen.

SolarEdge Energy Meter og Current Transformers

Med SolarEdge Energy Meter og Current Transformers kan du via Monitorportalen nemt få overblik over husets øjebliksforbrug samt eksport af strøm. Dermed kan du eksempelvis hurtigt sætte vaskemaskinen igang, når der er overskudsstrøm fra solcelleanlægget. Energimåleren bruges til overvågning af husets strømproduktion og -forbrug samt import/eksport af strøm fra/til elnettet. Måleren og transformerne er lette at installere, og systemet kan tilsluttes alle typer SolarEdge solcelleanlæg.

SolarEdge Smart Energy Devices

SolarEdge har også forskellige produkter til at styre dine husholdningsapparater helt efter dine behov, enten når der er overskudsstrøm fra solcelleanlægget, på faste tidspunkter, eller mens du ikke er hjemme. Der installeres en lille kommunikationsenhed i din inverter, som forbinder trådløst til Smart Energy produkterne i dit hus. Inverteren skal have CPU version 3.21xx eller højere. Smart Energy kan styres via Monitorportalen, så du altid har adgang til at kontrollere dine tilsluttede enheder.

  • Smart Energy Hot Water – Automatisk styring af overskudsstrøm til varmtvandsbeholder. Enheden har et variabelt strømforbrug, så det kun er solcelleanlæggets overskudsproduktion, der bruges, og ikke strøm fra elnettet.
  • Smart Energy Plug-In Socket – Trådløst udtag til styring af husholdningsapparater. Måler også strømforbruget på den tilsluttede enhed.
  • Smart Energy Switch – Trådløs switch til styring af husholdningsapparater. Måler også strømforbruget på den tilsluttede enhed.
  • Smart Energy Relay – Trådløst relæ til at afbryde indgangssignal. Mulighed for selvvalgt ind- og udgangsspænding.

Du kan se produkterne i vores webshop. Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilke produkter der kan bruges hos dig, så kontakt os.


Indsend kommentar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X