Tagrenovering, nybyggeri, eller manglende lastevne på eksisterende tag? Nu kan du nyde godt af solens stråler på dit nye tag, der samtidigt fungerer som et soldrevet kraftværk.

Galaxy energy

Galaxy Energy

Med solcelleløsninger fra Galaxy Energy er det muligt at konstruere tagløsninger med ovenlys i hele tagfladen, og samtidig udnytte solens energi til elproduktion. Galaxy Energy Inroof systemet kan erstatte alment kendte tagbeklædninger som tagsten, tagplader og tagpap med solcellepaneler. Taget bliver fuldstændig tæt – med 20 års tæthedsgaranti, hvilket er længere end førende tagpapløsninger.

Med Galaxy systemet er det både muligt at lave løsninger med delvis transparent tag, som giver en unik mulighed for at få lys ind i stald, atriumgård, uopvarmede gangarealer eller andet, ligesom der er også er mulighed for at lave en fuldstændig traditionel tagkonstruktion, hvor det blot er klimaskærmen, der erstattes af den certificerede tagløsning med indbyggede solceller. Hertil anvendes naturligvis sorte paneler, så der opnås en ensartet mørk tagflade. Galaxy systemet leveres også som carport.

Fordele ved Galaxy Energy Inroof system:

  • Reduceret vægt på den samlede tagkonstruktion
  • Æstetiske løsninger
  • 20 års tæthedsgaranti på taget
Galaxy energy
Zep

Zep

Zep solcelle teglsten er et unikt eksempel på integration: En højeffektiv solcelle integreret ind i en klassisk teglsten. Det betyder, at du kan opnå at blive helt eller delvis selvforsynende med strøm – uden at gå på kompromis med design og æstetik på din bolig.

Zep solcelleteglstenen er lavet på en standard teglsten. Derfor skal der kun lægges det antal solcelleteglsten, som svarer til den elproduktion du ønsker – på resten af taget lægges normale standard teglsten. Spær, lægter, undertag og den øvrige tagkonstruktion er helt den samme, som når der alene lægges normale teglsten uden solceller.

Når du betragter dit nye tegltag, med solcelletegl og standardtegl, vil det se ud som et helt almindeligt tegltag. Solcelleteglene og standardteglene har helt identiske mål.

Zep yder følgende garantier:

  • 10 års garanti på solcellen
  • 30 års garanti på teglstenen solcellen er integreret i
  • 25 års garanti på solcelleteglstenenes el produktion (minimum 80% efter 25 år)
Zep
gse

GSE

Med systemet fra GSE bliver solcellerne en integreret del af dit tag. Panelerne bygges ganske simpelt ned i taget ved hjælp af GSE In-Roof systemet, og solcelleanlægget erstatter dermed en del af bygningens tagflade. Solcellerne bliver på denne måde mindre synlige, og derfor kan GSE være det oplagte valg til en mere æstetisk solcelleløsning.

GSE In-Roof er et vandtæt montagesystem, der kan installeres i alle tagtyper med en hældning mellem 12° og 50°. Systemet har et fleksibelt design og er kompatibelt med stort set alle typer paneler. Montagesystemet er lavet af 100% genanvendeligt materiale og kan anvendes både ved renovering og nybyggeri.

download (1)