Vil du gerne kunne holde varmen hele vinteren uden at skulle bekymre dig om fyring eller høje oliepriser? Så er en varmepumpe den helt rigtige løsning til dig. Med en varmepumpe får du en driftsikker varmekilde, som giver dig billig varme mange år frem i tiden, uden bøvl med fyring eller bestilling af olie.

Både luft/luft varmepumper, luft/vand varmepumper og vand/vand varmepumper (jordvarme) er en energieffektiv opvarmningsform. I rigtig mange tilfælde vil en varmepumpe reducere din årlige omkostning ved opvarmning af helårsbeboelse eller sommerhuset sammenlignet med din nuværende opvarmningsform. Særligt elopvarmede og olieopvarmede husstande vil opnå meget stor energibesparelse ved installation af en varmepumpe.

Sveigaard forhandler et bredt udvalg af varmepumper, fra bl.a. Mitsubishi, Samsung, Panasonic og DVI.

Vi er tilsluttet Den frivillige Varmepumpeordning VP

Kontakt os for en uforpligtende snak om varmepumper og hør, hvordan en varmepumpe bedst kan give dig luft i økonomien.

Luft/luft

Hent din varme direkte fra luften med en luft/luft varmepumpe. Vi kan hjælpe dig med at holde varmen, uden at din energiregning løber løbsk, så du kan reducere elforbruget i dit elopvarmede hus.

En luft/luft varmepumpe giver dig ikke bare varme, når du har brug for det, men også køling på varme sommerdage. Dermed styres komforten i dit hjem helt efter dine behov. Med en varmepumpe har du mulighed for at opretholde driftsøkonomien og effektivt afkøle dit hus om sommeren.

Luft/luft varmepumper er også optimale, hvis du har en bygning, der ikke opvarmes regelmæssigt. Det kunne eksempelvis være værkstedet, udhuset eller sommerhuset.

Er luft/luft varmepumpen ikke det rigtige valg for din situation? Så læs videre om vores andre varmepumpeløsninger.

Varmepumpe luft/vand

Luft/vand

Hent din varme fra luften. Med en luft/vand varmepumpe får du en enkel og miljørigtig måde at høste varme fra luften til radiatorer og gulvvarme.

Luft/vand varmepumpen er et rigtig godt alternativ til en vand/vand varmepumpe (jordvarme), hvis du står overfor at skulle udskifte en ældre varmekilde som fx et oliefyr. Med en luft/vand varmepumpe kræves et minimum af udendørs areal, da der blot skal installeres en udedel som kun fylder fra 0,4 m3.

Der skal altså ikke nedgraves metervis af slanger, som man kender det fra jordvarme, der både kræver et stort areal og ofte også medfører større ødelæggelser af haven. Der kræves heller ikke en kommunal byggetilladelse for etablere denne opvarmningsform.

Luft/vand varmepumpen henter varmen fra udendørsluften og pumper den rundt i dit eksisterende vandbårne varmesystem, som både kan være radiator og gulvvarme, eller en kombination.

Er du ikke sikker på at luft/vand varmepumpen er det rigtige valg for dig? Så læs om vores andre varmepumpeløsninger.

Jordvarme

Vand/vand (jordvarme)

Hent din varme fra jorden med en jordvarmepumpe fra DVI, og få en stabil og lydløs varmeforsyning.

En jordvarmepumpe fra DVI sikrer dig stabil og billig varme mange år fremover. Jordvarme er blandt de mest energieffektive varmeløsninger, hvor du får mest varme pr. kWh el, og dermed den største besparelse i forhold til fx et ældre oliefyr. DVI’s varmepumper er danskproducerede varmepumper med mere end 30 års udvikling på bagen. Den lange historie for varmepumperne betyder, at du, med en DVI varmepumpe, får en varmepumpe, som ligger helt i top hvad angår kvalitet og driftsikkerhed.

Jordvarme er særligt velegnet hvis du har et stort udendørsareal, og dermed har god mulighed for at få lagt  tilstrækkeligt med jordvarmeslanger i jorden.

Har du ikke plads til jordvarmeslanger eller kan du af andre årsager ikke få jordvarme på din grund, kan vi anbefale dig at kigge på vores luft/vand varmepumper, som stort set giver dig de samme fordele, bare uden nedgravning af jordvarmeslanger.

Ved køb af varmepumpe fratrækker vi Energisparetilskud / CObesparelse. Det er det statstilskud, du kan få, når du fx udskifter et olie- eller naturgasfyr med en varmepumpe.

Når vi fratrækker energisparetilskuddet, undgår du arbejdet med at udfylde og indsende formularer, ligesom du heller ikke skal vente på udbetalingen. Du får ganske enkelt energisparetilskuddet i rabat på din faktura.

Energisparetilskuddet er et statstilskud, som gives til udskiftning af ældre energitunge enheder til nyerere mere energirigtige produkter – fx oliefyr eller naturgasfyr som udskiftes til en varmepumpe. Energisparetilskuddet til din kommende varmepumpe er afhængig af din nuværende opvarmningsform og boligens størrelse, og det vil kunne oplyses i forbindelse med udarbejdelse af tilbud på en ny varmepumpe.

Kontakt os for at høre mere om energisparetilskud på din kommende varmepumpe.

Reduceret elafgift for elopvarmede boliger.

Opvarmer du din helårsbolig med en varmepumpe, kan du søge om reduceret elafgift. Reduktionen træder i kraft på det elforbrug, der overstiger 4000 kWh årligt, da de første 4.000 kWh anses som normalforbruget i boliger uden elvarme.

For at kunne få reduceret elafgift skal din bolig være en helårsbolig og registreret hos BBR som elopvarmet. Er din bolig ikke registreret som elopvarmet, skal informationen ved BBR opdateres, inden du kan ansøge dit energiselskab om reduceret elafgift.