Denne privatlivspolitik forklarer Sveigaards praksis angående privatliv for kunder, samarbejdspartnere og brugere af Sveigaards webside og supportservice, samt Sveigaards praksis for indsamling, brug, offentliggørelse og beskyttelse af personlige oplysninger. Vilkårene i denne erklæring om privatlivspolitik gælder for oplysninger indsamlet fra dig, medmindre andet er angivet, som en del af et tilbud, i en formular eller i en kontrakt, vi giver dig.

For brug af SolarEdges overvågningsplatform og andre af SolarEdges websider henviser til vi til SolarEdges privatlivspolitik og brugervilkår.

Hvad er personlige oplysninger
Personoplysninger er oplysninger, som direkte kan henføres til en identificerbar juridisk person, såsom en kundes navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse eller kreditkortnummer.

Indsamling af personlige oplysninger
Vi indsamler de personlige oplysninger, som du giver os, og som er en nødvendig del af et kontraktforhold med dig, enten ved salg til os eller ved køb af varer og ydelser hos os. Indsamlingen kan ske, når du fx:
• Udfylder en formular på vores webside eller tilmelder dig vores nyhedsbrev
• Bestiller eller køber produkter eller service online, via telefon eller email
• Kontakter vores kundesupport, enten via telefon, e-mail eller kontaktformular

Vi indsamler nogle oplysninger automatisk, når du besøger vores side, såsom den side, som du har linket til os fra, samt tidspunktet og datoen for dit besøg, indkøb og aktiviteter. Sveigaard indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra personer under 16 år.

Ønsker du ikke, at Sveigaard behandler dine persondata, kan det hindre køb af varer eller ydelser hos os.

Anvendelse af personlige oplysninger
De personlige oplysninger, vi indsamler, bruges til at gennemføre vores aftale med dig, til at behandle dine anmodninger eller transaktioner, for at kunne give dig service af høj kvalitet, eller for at fortælle dig om specifikke varer eller serviceydelser, som vi mener, kan være interessante for dig. Hvis du foretrækker ikke at modtage reklamemateriale fra os, kan du til enhver tid kontakte os for at afvise reklamer (se under overskriften “Valgfrihed” nedenfor).

Deling af personlige oplysninger
Sveigaard sælger eller udlejer ikke personlige oplysninger til tredjepart uden dit forudgående samtykke. Sveigaard deler eller røber ikke personlige oplysninger til tredjepart uden dit forudgående samtykke, undtagen under de begrænsede omstændigheder, som er beskrevet nedenfor under overskriften “Videregivelse”.

Videregivelse
​De personoplysninger, du afgiver til Sveigaard som led i en kontrakt, bruger vi til at gennemføre aftalen med dig. Vi videregiver ikke dine oplysninger, medmindre det kræves for at opfylde aftalen med dig. Vi kan videregive personlige oplysninger i god tro, hvis vi er forpligtet til at gøre det ved lov, hvis det er nødvendigt i forbindelse med juridiske processer, af kontraktmæssige grunde, som reaktion på eventuelle krav, eller for at beskytte Sveigaards, vores kunders eller offentlighedens rettigheder, ejendom eller personlige sikkerhed. Oplysninger om vores kunder, herunder personlige oplysninger, kan videregives, hvis det er nødvendigt for legitime formål, fx som led i, eller under forhandlinger om, eventuelle fusioner, salg af virksomhedsaktiver eller erhvervelse. Bortset fra de ovenfor nævnte omstændigheder er vores politik at indhente personens samtykke, hvis vi har til hensigt at behandle hans/hendes personlige oplysninger.

Beskyttelse af personlige oplysninger
Sveigaard har indført sikkerhedsforanstaltninger i et forsøg på at beskytte personlige oplysninger mod tab, misbrug eller ændring, mens disse er under vores kontrol. De personlige oplysninger, vi indsamler, gemmes elektronisk. Vi bruger tekniske, kontraktmæssige, administrative og fysiske foranstaltninger for at beskytte dem mod uautoriseret adgang.
Selvom vi anvender rimelige foranstaltninger til at beskytte oplysninger, der er lagret i vores database, og vi begrænser adgangen til oplysningerne til de medarbejdere, som har brug for adgang for at kunne udføre deres jobfunktioner, kan vi ikke garantere sikkerheden for kontooplysningerne. Uautoriseret adgang eller anvendelse, hardwarefejl eller softwarefejl, og andre faktorer kan til enhver tid kompromittere kontooplysningernes sikkerhed. Vi kan ikke grantere sikkerheden for de oplysninger, du sender til os, og derfor opfordrer vi dig til at tage alle forholdsregler for at beskytte dine personlige oplysninger, når du er på internettet.

Valgfrihed
Hvis du vil afmelde reklamemeddelelser fra Sveigaard, kan du gøre et af følgende: (1) Ring til os (2) Send en e-mail til os på support@sveigaard.dk (3) Klik på linket “afmeld” på vores nyhedsbreve.

Indsamlet information
Personlige oplysninger inkluderer ikke “indsamlet” information. Indsamlet information er data, som vi indsamler om en gruppe eller kategori af produkter, service eller kunder, hvor de individuelle kundeidentiteter er blevet fjernet, og en bestemt person kan ikke identificeres gennem disse oplysninger. Med andre ord kan oplysninger om, hvordan du bruger en service, indsamles og kombineres med oplysninger om, hvordan andre bruger den samme service, men ingen personlige oplysninger vil blive inkluderet i de resulterende data. Ligeledes kan oplysninger om de produkter eller den service, som du bruger eller køber, indsamles og kombineres med oplysninger om de produkter og den service der anvendes eller købes af andre, men ingen personlige oplysninger vil blive inkluderet i de resulterende data. Blandt andet hjælper indsamlede data os med at forstå trends og kunders behov, så nye produkter og service kan overvejes, og så eksisterende produkter og service kan tilpasses kundernes ønsker. Sveigaard lægger vægt på beskyttelse af dine personlige oplysninger, som videregives til os. Sveigaard bruger de anonymiserede indsamlede oplysninger med det formål at evaluere og forbedre vores service, at skræddersy vores produkter og til kommercielle formål. Sveigaard kan, efter eget skøn, vælge at overføre, sælge eller dele sådanne oplysninger med tredjeparter.

Hvad er cookies og skal du acceptere dem?
Læs mere om vores cookiepolitik.

Online links til andre sider
Via vores side kan der linkes til tredjeparts hjemmesider, som indeholder nyttige oplysninger. Eventuelle oplysninger, som du afgiver på de linkede sider, leveres direkte til denne tredjepart og er underlagt tredjeparts leverandørens privatlivspolitik. Sveigaard er ikke ansvarlig for indholdet eller fortroligheden på de sider, som vi linker til. Links fra vores side til tredjeparts eller andre sider er til rådighed af praktiske grunde. Vi opfordrer dig til at undersøge privatlivspolitikken for hver enkelt side, før du afgiver nogen information.

Opdatering, gennemgang eller korrektion af personlige oplysninger
Du kan til enhver tid få oplyst, opdatere, gennemgå eller rette dine kundeoplysninger ved Sveigaard ved at sende en e-mail til support@sveigaard.dk eller ringe til os.

Spørgsmål eller bekymringer
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne privatlivspolitik eller gerne vil kontakte os af en eller anden grund, kan du kontakte os på telefon eller email.

Ændring af denne erklæring
Sveigaard forbeholder sig ret til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid, men vil varsle dig om, at der er foretaget ændringer ved at angive datoen for sidste opdatering nederst i privatlivspolitikken. Vi opfordrer dig til at gennemgå vores privatlivspolitik for at sikre dig, at du forstår, hvordan dine oplysninger vil blive brugt.

Sidst revideret: April 2019