Går du med tanker om energirenovering, vil du styrke din virksomheds grønne profil, eller skal nybyggeriet overholde BR18? Har du brug for rådgivning i forbindelse med et energiprojekt? Så lad Sveigaard hjælpe dig, store som små projekter. Med 10 års erfaring indenfor miljørigtige energiløsninger ved vi, hvad vi taler om.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning til dig. Vi leverer et komplet færdiginstalleret anlæg og er med dig hele vejen fra projektfase til færdig installation.

Besøg os

  • Industriparken 45, 7400 Herning, Danmark
  • 97 12 90 90
  • sol@sveigaard.dk

Åbningstider

  • Mandag – fredag: 8.00  – 16.00
  • Lørdag og søndag: Efter aftale

Kontakt os

Facebook

3 uger siden

Sveigaard Energy

For en uge siden var det forårsjævndøgn, og i weekenden stiller vi urene om til sommertid. Skal mest muligt af solens energi udnyttes i år, er det nu solcelleanlæggene skal monteres. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på et solcelleanlæg tilpasset dig. ... Læs mereLæs mindre

For en uge siden var det forårsjævndøgn, og i weekenden stiller vi urene om til sommertid. Skal mest muligt af solens energi udnyttes i år, er det nu solcelleanlæggene skal monteres. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på et solcelleanlæg tilpasset dig.

2 måneder siden

Sveigaard Energy

Hvis nogen undrede sig over, hvad der skete på Industriparken i onsdags, så havde vi altså et helt planlagt besøg af Brand & Redning Midtvest, med fremvisning af vores solcelleanlæg, hybridanlæg og Tesla.Vores indsatsledere har et stort ansvar på skadestederne. Vi bruger derfor en del energi på at holde niveauet højt. I dag har vi således afholdt endnu en uddannelsesdag for vores indsatsledere.
I dag har vi fået lov at komme forbi #Sveigaard Herning A/S som velvilligt introducerer os til det sidste nye indenfor solcelleanlæg. Tak for husly, fremvisning og oplæg.
Derudover har vi besøg fra #Trekantområdets Brandvæsen med ekspertviden indenfor indsats i el-, brint- og hybridbiler sammen med nyt opslagsværktøj til indsatslederbilerne.
... Læs mereLæs mindre

Hent flere