Et solcelleanlægs økonomi er meget afhængig af anlæggets levetid, da flere leveår, naturligt giver en større forrentning. Derfor er det vigtigt, at alle komponenter, der indgår i solcelleanlægget, er af høj kvalitet, som yder det optimale, og samtidig kan holde i mange år. Hos Sveigaard Herning har vi således valgt blandt de bedste produkter på markedet, og følger konstant op på vore leverandører, bl.a. med stikprøvetest af solceller når de modtages. Ved stikprøvetesten kan vi både se, om solcellepanelerne yder som lovet fra producenten, om panelerne har skader i de aktive elementer, som på sigt kan give en produktionsforringelse, samt om solcellepanelerne har pådraget sig usynlige transportskader.

På de følgender sider finder du tekniske data for de væsentligste komponenter, der indgrå i et standard solcelleanlæg. Komponenter der er anført tekniske data på er Solcellepaneler, SolarEdge inverter, power optimizer, solcellekabel, montagesystemer

Sveigaard.dk | Kontakt | Solcelleanlæg | Varmeløsninger

Industriparken 45, Lind, 7400 Herning - Tlf. 97 12 90 90 - mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.