Efterskoler har som regel et stort elforbrug i både dag- og eftermiddagstimer, og kan derfor ofte opnå en rigtig god økonomi i et solcelleanlæg, uanset om det installeres direkte syd-, eller øst-/vestvendt.

Når solcelleanlægget er dimmensioneret korrekt, så det matcher efterskolens elforbrug, bliver anlæggets økonomi helt uafhængig af svingende støtte satser og manglende godkendelser - anlæggets produktion erstatter køb af el fra nettet, og leverer dermed afgiftsfri strøm til det daglige forbrug.

Vi har installeret solceller på flere efterskoler* , også med den nuværende lovgivning (april 2014), hvor der opnås tilbagebetalingstider helt ned til xx år og forrentning af den investerede kapital helt op til xx%.

Lad os tage en ganske uforpligtende snak om, hvordan jeres efterskole vil kunne se ud med solceller på taget, både visuelt og økonomisk.

*Se vores referenceliste, som bl.a. tæller følgende efterskoler: Bramming Efterskole, Bjergsnæs Efterskole og Skals Efterskole 

Solceller - en kilde til læring

Med et solcelleanlæg på efterskolens tag, bliver læring omkring energi og i særdeleshed vedvarende energi meget mere nærværende og interessant. Med et solcelleanlæg fra Sveigaard er det nemlig muligt at følge anlæggets produktion time for time, dag for dag på infoskærmen som nemt sættes op, hvor du ønsker det, eller via login til anlæggets overvågningsportal hvor det er muligt at gå mere i dybden med ydelsen fra anlægget, ligesom vi også tilbyder løsninger, hvor det er muligt at sammenholde produktion og nuværende forbrug.

 

Sveigaard.dk | Kontakt | Solcelleanlæg | Varmeløsninger

Industriparken 45, Lind, 7400 Herning - Tlf. 97 12 90 90 - mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.