Tagrenovering, nybyggeri, eller manglende lastevne på eksiterende tag?

Med Galaxy Energy Inroof systemet gør vi det nu muligt, at erstatte alment kendte tagbeklædninger som tagsten, tagplader og tagpap med solcellepaneler. Taget bliver fuldstændig tæt - med 20 års tæthedsgaranti, hvilket er længere end førende tagpapløsninger. Samtidig kan du nyde godt af solens stråler på dit nye tag, som nu også fungerer som et soldrevet kraftværk. 

Med Galaxy systemet er det både muligt at lave løsninger med delvis transparent tag, som giver en unik mulighed for at få lys ind i stald, atriumgård, uopvarmede gangarealer eller andet, ligesom der er også er mulighed for, at lave en fuldstændig traditionel tagkonstruktion, hvor det blot er klimaskærmen, der erstattes af den certificerede tagløsning med indbyggede solceller. Hertil anvendes naturligvis sorte paneler, så der opnås en ensartet mørk tagflade.

Fordele ved Galaxy Energy Inroof system:

  • Reduceret vægt på den samlede tagkonstruktion
  • Estetiske løsninger 
  • 20 års tæthedsgaranti på taget

 

 

solceller som tagbeklaedning 

 Galaxy Logo 2013

Med solcelleløsninger fra Galaxy Energy er det muligt at kontruere tagløsninger med ovenlys i hele tagfladen og samtidig benytte solens energi til elproduktion.

   

Sveigaard.dk | Kontakt | Solcelleanlæg | Varmeløsninger

Industriparken 45, Lind, 7400 Herning - Tlf. 97 12 90 90 - mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.