Solcelleanlæg 

Er det stadig en god idé med solceller?

Et solcelleanlæg vil stadig kunne give en væsentlig økonomisk og ikke mindst miljømæssig gevinst rigtig mange steder i Danmark, uanset om der er tale om et solcelleanlæg til husstanden eller til virksomheden. For at installationen af solceller bliver en god økonomisk gevinst, er det vigtigt at solcelleanlægget dimensioneres korrekt i forhold til forbrugerens el-forbrugsprofil. Hos Sveigaard sidder vi klar til, at rådgive dig omkring anlægsstørrelse, og er gerne behjælpelig med simulering af årsproduktion, samt sammenholdelse af data fra simulering med historiske forbrugsdata, uanset om der er tale om et privat husstandsanlæg, et større virksomhedsanlæg, eller anlæg på en offentlig institution.

Hvor er solceller en god idé?

Solcelleanlæg kan bl.a. være en rigtig god investering i forskellige erhverv, på skoler, institutioner, idrætscenter og mange andre steder, hvor størstedelen af elforbruget typisk ligger i de lyse timer, hvorved der kan opnås en meget høj forbrugsandel. Ved at opnå høj eget forbrugsandel, bliver din investering uafhængig af tilskudsordninger, idet du selv anvender den el du producerer, og dermed blot sparer på elregningen. Jo større stigning du oplever i elprisen, des mere vil du spare.


Hvor meget strøm fra dine solceller kan du selv bruge?

Egetforbrugsandelen af solcelleanlæggets produktion, har stor betydning for den samlede økonomi i dit kommende solcelleanlæg. Derfor er det en rigtig god idé, at få dannet et overblik over, hvor stor en egenforbrugsandel du kan opnå, inden du træffer den endelige beslutning om solcelleanlæggets størrelse.
Vi hjælper gerne med, at finde frem til, hvor stor en del af den producerede strøm fra solcelleanlægget, du kan forbruge i samme time, som den produceres. Vi benytter os af egenudviklede værktøjer til, at estimere din egenforbrugsandel, enten ud fra timedata fra dit elselskab (eller anden aktør), eller via datalogning direkte på din adresse, i tilfælde hvor timedata ikke er tilgængelige.

 

Hvor god en forretning er et solcelleanlæg?

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, med at finde frem til din egenforbrugsandel inden du investerer i et af vore solcelleanlæg.
Investering i et solcelleanlæg kan også stadig være et ganske fornuftigt valg for private husstande, når blot husstandens forbrugsmønster inddrages i beslutningen, og der ikke blot tages hensyn til husstandens totale årsforbrug.

Med den unikke SolarEdge teknologi, som optimirerer effekten fra hvert enkelt solcellepanel

Sveigaard.dk | Kontakt | Solcelleanlæg | Varmeløsninger

Industriparken 45, Lind, 7400 Herning - Tlf. 97 12 90 90 - mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.