Går du med tanker om energirenovering, vil du styrke din virksomheds grønne profil, eller skal nybyggeriet overholde BR18? Har du brug for rådgivning i forbindelse med et energiprojekt? Så lad Sveigaard hjælpe dig, store som små projekter. Med 10 års erfaring indenfor miljørigtige energiløsninger ved vi, hvad vi taler om.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning til dig.

Om

Sveigaard

Sveigaard har siden 2009 beskæftiget sig med energioptimering i form af miljøvenlige energiløsninger som solceller og varmepumper, både til privat, offentlig og erhverv. Vi har leveret og installeret over 50 MWp solceller samt et større antal forskellige varmepumper.

Hvorfor vælge

Sveigaard?
Vi har erfaring med alle typer af solcelleanlæg, helt fra de almindelige husstandsanlæg til de store fritstående solcelleparker. Vi har leveret ca. 3.700 private husstandsanlæg samt en række større solcelleanlæg i størrelsesordenen 16 kWp – 5060 kWp på alt fra skoler, svømmehaller og efterskoler til store landbrugstage og fritstående solcelleparker.
 
Derudover har vi stor erfaring med energieffektiv opvarmning i form af forskellige varmpepumper. Vi forhandler et bredt udvalg både af typer og brands, så vi kan finde den mest optimale løsning for lige præcis din situation.
Vi leverer et komplet færdiginstalleret anlæg og er med dig hele vejen fra projektfase til færdig installation.
Kontakt os for mere information om solceller eller varmepumper, og hør hvordan din situation optimeres bedst muligt.
Varmepumpe luft/vand